Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Beslissen over een turbo match voor uw toepassing

De eerste en belangrijkste beslissing te nemen is wat heb je nodig voor uw motor dan wat u wilt! Wij zijn voortdurend gebombardeerd met mensen bellen aan voor het allerlaatste GT28997530 race turbo, zonder enig idee wat de type-aanduiding betekent of wat de turbo eigenlijk doet .... maar wees gerust iemand op een forum vertelde hen dat was het toestel te krijgen! Fout! Sommige model aanduidingen hebben we gevraagd zijn gewoon uit nummers die goed klinken! We moeten beginnen bij het begin...

De eerste dingen die je nodig hebt om vast te stellen zijn:

  1. Wat is mijn budget en hoeveel werk nodig is om je doel te bereiken.
  2. Beslis over een performance doel en hou je eraan (Het is moeilijk om halverwege te veranderen door middel van) besluiten dat niet aan u een turbo die 300 tot 400 pk zal produceren wilt - het zal niet gebeuren! Het is waar dat turbo is 'goedkoop macht' in vergelijking met het tunen van een atmosferische motor, maar het is zo gewoon nu voor mensen om te praten over 'de oneven 100 pk hier en daar' alsof het zo eenvoudig is als het runnen van een beetje meer boost druk.
  3. Zal mijn motor / applicatie omgaan met mijn doelstellingen (vragen aan de professionals, niet het forum) herinneren, waardoor een hybride turbo op een 180.000 mijl oude motor is de grootste plan niet!
  4. Denk aan wat de auto wordt gebruikt voor ... een 500 pk monster met ton vertraging zal niet goed zijn in de stad of op de snelweg, (geslagen de lichten uit door een Robin Reliant ook niet pijnloos zijn voor het ego!)
  5. Zodra u deze doelen set, krijgen de meeste informatie kunt u over de turbo je wilt en je zult eindigen met een grote performance pakket.

BorgWarner MatchBot

Om u te helpen vinden van een turbo wedstrijd, heeft Borg Warner ontwikkeldeMatch-Bot, een interactief turbo matching-programma, een nuttig internet gebaseerde tool.

Probeer MatchBot nu!