Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Aanjaagdrukregeling

Deze is echt een open gebied wat de verschillende methoden beschikbaar. Het beste systeem is uiteraard in het voertuig ingebouwde elektronica en bediend via het in kaart brengen ... dan zijn er de minder technische methoden.

Dit betekent dat er de low-end versie van meer dan aanpassing van de wastegate actuator (te veel pre-load), zo veel zelfs de wastegate niet meer de controle van de impuls die leidt tot spikes te verhogen, kruipen te stimuleren en de slechtste effect kan zijn over de snelheid van de turbine rotor die voortijdig uitvallen van de turbo, het boren van kleine gaatjes in de werkelijke waste gate actuator of voelen van de slang (ja het is waar!) te bloeden uit de druk (in feite verspillen kostbare boost druk) aftapkleppen (zal leiden tot ruwe, maar beter dan het boren van gaten ) die ten minste verstelbaar verschillende aftermarket elektronische bout kits.

De voor-en nadelen zijn vrij voor de hand liggende (en tot op de begroting), maar er zijn twee opvallende voorbeelden die je moet blijven uit de buurt van ... wastegate actuator aanpassing en het boren van gaten!