Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Kaart Brengen

Het in kaart brengen is echt wat is alles over, het verkeerd en in het beste geval krijgt u een echte dorst handvol te rijden hebben en in het slechtste geval een opgeblazen gesmolten motor! Het goed en het verschil kan zijn geweldig .... Er zijn verschillende methoden gebruikt om de beste kaart voor de toepassing te bereiken ... de beste oplossing is een live kaart (alle auto's zijn verschillend) op een rollenbank met een deel belastbaarheid naar beneden om een ??massa geproduceerde chip die is een oplossing voor alle alle voertuigen (niet veel).

Er zijn een aantal tuners die daadwerkelijk op de weg in kaart te brengen met een brede band lambda sensoren en de bijbehorende test kit via een lap top ... dit is een geweldig systeem als het gaat om echte wereld rijden en lasten die een rollende weg of motor dyno kan soms missen , maar het is een beetje riskant als het moeilijk is om zich te concentreren op een kaart parameter als je 150mph doet op de openbare weg en als er iets fout gaat je kunt niet zomaar stoppen en uitschakelen van de motor!

De beste methode weer zal zijn naar beneden budget, maar laat deze laatste en belangrijkste onderdeel van het stemproces worden de gemeenschappelijke "dicht genoeg is goed genoeg" fix, na alles wat je hebt besteed veel geld om naar dit punt waarom wrak al het goede werk met een slechte staat van tune!