Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Turbo of Compressor?

Turbo's zijn het antwoord!

De aftermarket eeuwenoude vraag duurt: ik ben op zoek naar mijn motor te verhogen, kan ik een boost? Dit is geen snel antwoord, maar hier kijken we naar een aantal functies die het de turbocompressor de krachtigste en meest economische macht verbetering voor uw motor.

Veelzijdiger

Een turbo is even geschikt of uw doel is een milde straat toepassing of een all-out drag racer. Een goed afgestemd turbo kan voor uitstekende respons en de mogelijkheid om boost niveaus die zal duwen je grenzen uit te voeren.

Zogenaamde Lag

Moderne GT-serie high-flow wielen zijn kleiner dan ooit tot inertie te verminderen en in combinatie met het kogellager systeem geeft reactie op het gaspedaal dat moet worden gereden om het te geloven. Daarnaast is er een turbo kleiner en compacter pakket biedt meer flexibiliteit bij de installatie locaties.

Efficiënter

De turbo gebruikt energie die anders verloren gaat door de uitlaat, waar een supercharger heeft een hoge bijkomende wrijving, omdat de macht om te rijden komt van de krukas. Moderne GT-serie van Garrett compressor en turbine aerodynamica druk op de stand van de techniek limiet voor het podium efficiëntie en flow bereik.

Meer Duurzaam

Een turbocompressor slechts een bewegend deel, de roterende montage. Geen poelies, riemen of tandwieloverbrengingen. Dit zorgt voor een minder ingewikkeld apparaat met minder dingen mis te gaan.